Závěsný držák lampy E27 pro žárovky s připojením ES

závěsný držák e27 lampy

Závěsný držák žárovky e27 pro žárovky s připojením ES

Tento držák žárovky e27 se používá pro žárovky se šroubovým připojením ES a je kompatibilní s většinou standardních tvarů žárovek E27 včetně skleněných LED světel. Je k dispozici v „nahé“ verzi, stejně jako sada, která obsahuje měkký silikonový kryt a je vhodná pro venkovní použití díky krytí IP65. Snadno se instaluje, protože má šroubovací svorky pro upevňovací desku, šrouby a jednoduchý kabel potažený černou gumou.

Popis produktu

Náš evropsky vyrobený masivní mosazný držák žárovky ES nebo E27 má kompresní kabelovou rukojeť s keramickým koncovým konektorem, který je zapuštěn uvnitř základny, aby se zabránilo náhodnému odšroubování při zapojení. Jedná se o precizně zpracovanou prémiovou armaturu, která dobře funguje v průmyslových i čistých moderních interiérech. Doplňuje také naši řadu kabelů potažených dekorační látkou a vytváří skutečně individuální a osobitý styl.
Tento držák žárovky e27 je navržen pro 240voltový aplikační hardware, v souladu s normami RCM a EU. Je k dispozici v široké škále povrchových úprav a barev včetně bílého a zeleného jemného porcelánu.