Nejlepší hudební festivaly tento víkend poblíž mě

festival tento víkend v mém okolí

Festivaly jsou perfektním způsobem, jak se setkat s podobně smýšlejícími lidmi, vyrazit ven a užít si nádhernou přírodu a užít si zábavu! Ať už hledáte víkendový hudební a komediální festival, jídlo a víno nebo zábavnou kulturní událost, je tu festival, který je pro vás to pravé. A tady je dobrá zpráva: najdete je všechny po celé zemi!

Nejlepší hudební festivaly v mém okolí

Pokud jste milovníkem hudby a chcete se podívat na některá z největších jmen v žánru, v Severní Americe je spousta úžasných festivalů. Od renomované Coachella Music & Arts Festival do méně známého, ale stále fantastického KAABOO Del Mar, najdete festival, který má pro každého něco.

Pitchfork Festival v chicagském Union Parku je skvělým místem, kde začít, pokud hledáte intimní, a přesto prvotřídní zážitek z hudebního festivalu. Festival představuje širokou škálu umělců, od známých interpretů až po nadcházející hvězdy.

Electric Forest na horním poloostrově Michigan je jedním z nejlepších hudebních festivalů na světě, na kterém vystupují hlavní představitelé od rocku, indie a hip-hopu až po elektronickou taneční hudbu. Je to také skvělý způsob, jak zažít bohatou historii hudby a kultury této oblasti.

Governor’s Ball v New Yorku je široce uznáván jako jeden z největších a nejoblíbenějších hudebních festivalů na světě a s novým umístěním ve Flushing Meadows Corona Park se letošní zážitek zdá být stejně velkolepý. Tato stránka nabízí neuvěřitelný výhled na panorama Manhattanu a obrovskou škálu hudby, stejně jako kempování a další zábavu.

Floating Light Art Fair a jóga v Woodlawn Lake Casting Pond Tento víkend pořádá Bliss House Meditation Center ve spolupráci s Keller-Rihn Studio/Blue Star Art Collective ročník 2023 Free and Family-Friendly Festival of Life and Light u rybníka v jezeře Woodlawn. Akce je navržena tak, aby byla zábavným, zdravým a duchovně probouzejícím zážitkem, který kombinuje živou hudbu, jógu, holistické prodejce, instalace mandal a světelného umění, čtení poezie a další.

Léto je ideální čas užít si festival. S řadou akcí, které se konají během léta, je vždy něco pro každého.

Jarní koncertní série v Cherrity Bar tuto sobotu večer – Honey Bunny a Moon Tokki

Venkovní pódium v Cherrity Bar v San Antoniu je místem, kde můžete vidět pestrou škálu hudby. Tuto sobotu se na jarní koncertní sérii představí dvě kapely vedené ženami: HoneyBunny a Moon Tokki. Obě skupiny mají silné hlasy a obě vydávají svá první alba.

All-Women’s Makers Fair v City Point Tato neděle (na počest měsíce historie žen) je příležitostí nakoupit různé ručně vyráběné zboží ze 40 místních různorodých podniků vlastněných ženami. Na tomto veletrhu najdete vše od kameninové keramiky, šperků, bambusových dupaček, veganských výrobků pro péči o pleť a dalších, včetně víkendových workshopů pro děti v oblasti spin artu a ručního šití.

Umění, móda a nápoje na jediné subkulturní akci na Long Islandu

Šestý ročník akce LI Underground Arts + Automobiles, která se koná tuto sobotu v Samanea Mall ve Westbury, je dokonalým zážitkem ze subkultury. Víkend nabízí širokou škálu umění, včetně autosalonu s více než 300 vozidly k vidění, plus řadu místních, národních a mezinárodních umělců hrajících hudbu a další. Akce nabízí také řadu nápojů místních, regionálních a národních značek a také chutnou kuchyni.