Výběr stolní lampy oranžové barvy pro váš domov

Stolní lampy jsou dokonalým akcentem vašeho domova – ať už se jedná o čtení, zábavu nebo jen přidání barev a sofistikovanosti. Tyto všestranné kusy jsou také velmi praktické a jsou k dispozici v široké škále stylů, barev a povrchových úprav, aby odpovídaly estetice jakéhokoli prostoru. Při výběru stolní lampy vezměte v úvahu klíčové prvky, jako je základní materiál, typ sady a velikost produktu, abyste vybrali tu perfektní pro váš domov.

Tato ohromující lampa s poutavým oranžově modrým ombre designem je skvělým doplňkem jakékoli současné nebo tradiční estetiky. Štíhlé bílé stínidlo bubnu vyvažuje vzhled a rozptyluje světlo z jediné žárovky (není součástí dodávky), aby poskytlo dostatek jasu pro váš obývací pokoj, ložnici nebo dokonce dětský pokoj.

Osvětlete své oblíbené bytové zařízení ve stylu poloviny století tímto akcentem z glazované keramiky. Výrazná glazura v odstínech drahokamů dodává stylový nádech, který se dobře hodí ke klasickému i současnému dekoru, zatímco broušený kov zvýrazňuje elegantní siluetu základny. Nahoře, čistě lemovaný šedobílý lněný odstín dotváří vzhled s ostrým vzhledem. Dorazí v sadě po dvou.

Propůjčte svému domovu rafinovanou estetiku s touto elegantní terakotovou lampou. Zaoblená silueta základny se vyznačuje nápadnou oranžovou glazurou, zatímco lněný lněný odstín ji doplňuje s kývnutím na kopcovitou keramiku minulosti. Zjednodušený profil a neutrální paleta činí tento akcent nadčasovou volbou pro jakýkoli prostor.

Glazovaná keramická základna této lampy má hravý směr s prolamovanou texturovanou siluetou. Vzhled, doplněný koordinujícím stínidlem z papírového bubnu, připomíná zahradní elegantní prostředí. Umístěte pár lemující dřevěné čelo postele na odpovídající noční stolky ve vaší hlavní ložnici, abyste osvětlili prostor elegantní, ale uvolněnou atmosférou.

Glazovaná, žebrovaná keramická základna této stolní lampy má zábavnou texturu, která do vašeho prostoru vnese hmatový vzhled. Jednoduché plátěné stínidlo na buben vyvažuje vzhled a rozptyluje jedinou žárovku, aby vytvořilo teplé okolní osvětlení. Tento akcent je stylovou volbou pro jednoduché odkládací stolky, noční stolky a předsíňové konzoly.

3cestný přepínač usnadňuje přizpůsobení jasu této řemeslně vyrobené lampy Sammy. Osvětlete pouze základnu pro efekt nočního světla, rozsviťte pouze stínidlo pro každodenní lampu nebo osvětlete obě pro teplou okolní záři. Tento kousek, ručně vyrobený společností Kinzig Design, zářivý odstín a tkaný vzor jistě pozvedne váš domov.

Tato aktualizovaná minikopie, znovuuvedení ikonické lampy Nesso z roku 1967, je nezbytná pro každého, kdo hledá moderní minimalistickou estetiku. Sochařský tvar, přepracovaná polykarbonátová základna připomíná elegantní tvar tykve a je zakončena zářivě bílým lněným stínidlem, které rozptyluje světlo z jedné 13W CFL E26 žárovky se střední paticí (není součástí dodávky). Tato nově interpretovaná ikona je krásnou volbou pro moderní odkládací stolky, kancelářské stoly a ložnice.