Jaké vánoční filmy jsou právě teď na Netflixu?

jaké vánoční filmy jsou na netflixu

Pokud se chcete dostat do sváteční nálady, Netflix má na dosah řadu svátečních filmů. Katalog streamovací služby obsahuje vše od klasiky, jako jsou Bílé Vánoce, až po romantické komedie s takovými postavami jako Emma Roberts a Luke Bracey. A pokud hledáte něco trochu nenápadnějšího a promyšlenějšího, má také na výběr spoustu filmů o Černých Vánocích.

Ale probírat se celou lavinou možností může být těžké, zvláště když máte náladu na pohodlné hodinky. Proto jsme sestavili seznam nejlepších vánočních filmů na Netflixu, od originálů Hallmark a Lifetime až po pár klasik, které vás určitě naladí. Všechny tituly na našem seznamu mají jedno společné: jsou střihem nad váš standardní vánoční film vytvořený pro televizi. To neznamená, že jsou všichni dobří, ale že přijímají myšlenky rodiny a tradice způsobem, který je o něco méně zaujatý než vaše průměrná produkce Hallmark.

A když už jsme u těchto druhů vánočních filmů, Netflix a další streamovací služby dosáhly určitého pokroku, pokud jde o rozmanitost. Letos je snazší najít vánoční film, ve kterém vystupují černošští herci, než kdy předtím, a některé z nich jsou dokonce zaměřeny na černošské rodiny.

Takže ať už jste připraveni se uvelebit a koukat na Griswolds, nebo chcete vidět Willa Ferrella v jeho nejbláznivější podobě, tady jsou nejlepší vánoční filmy na Netflixu právě teď.

1. Chlapec jménem Vánoce

Mladý chlapec, který žije pustým životem ve finských lesích, se na své výpravě za otcem setkává se soby, skřítky a elfy a v tomto nádherném animovaném dobrodružství se učí pokoře.

2. Kalifornské Vánoce

Bohatý chlápek z města předstírá, že je ranch, aby udělal dojem na krásnou ženu a její rozevláté děti, ale v tomto originálu Netflixu je čeká překvapení.

3. The Princess Switch

V této pěnivé komedii si Vanessa Hudgens a Stacy Wyndham vymění role v příběhu o hledání lásky o Vánocích.

4. Vánoční vlak

Vlak je kulisou pro okouzlující a potěšující příběh o rodinném spojení v tomto originálu Netflix.

5. Vánoční princ

Pokud jste fanouškem prvního dílu této franšízy, toto pokračování sleduje Amber a jejího snoubence v den jejich svatby.

Když dědička s amnézií skončí na Vánoce v péči maloměstského vdovce a jeho dcery, v této rodinné komedii létají jiskry.