Moderní styl 2 příběh domu plány

plány dvoupatrového domu v moderním stylu

Plány domů v moderním stylu nabízejí rovnováhu stylového designu s funkčností a efektivitou. Tyto domy, které mohou být v některých oblastech také známé jako Contemporary House Plans, se vyznačují čistými liniemi a velkým množstvím skla pro prosvětlené obytné prostory. Typickými rysy tohoto stylu domů jsou také otevřené půdorysy a vysoké klenuté stropy. Ať už vaši klienti dávají přednost bydlení v městském prostředí nebo v předměstské čtvrti, tyto návrhy domů doplní obě prostředí architektonickým stylem, který je svěží a progresivní.

Tyto moderní plány domů mají několik výhod, včetně menšího půdorysu, díky kterému jsou dostupnější, a schopnosti pojmout hlavní apartmá v patře. Mnoho návrhů zahrnuje také venkovní obytný prostor, jako je krytá terasa nebo terasa, která rozšiřuje vnitřní bydlení ven. Často jsou oděny do materiálů, jako je ocel a beton, pro trendový vzhled, který jistě uspokojí vkus a rozpočet vašich klientů.

Pokud vaši klienti staví na malebném pozemku, dvoupatrový plán domu pomůže využít výhledy s vyšším výhledem. Design může také dobře fungovat na strmém svahu. Mnoho z těchto návrhů také nabízí spoustu přitažlivých obrubníků s poutavými prvky, jako jsou skládané kamenné fasády a nadrozměrná garážová vrata.

Některé z těchto plánů domů zahrnují také půdní prostor, který je skvělým místem pro pracovní stůl, hernu nebo kancelář. Tento všestranný prostor může být dokončen nyní nebo později (jak to rozpočet vašeho klienta dovolí) a přidá hodnotu domu.

Několik z těchto plánů dvoupatrových domů nabízí možnost přidat výtah, což může být užitečné zejména pro starší členy rodiny, kteří bojují se schody nebo mají obavy o svou schopnost stárnout na místě. Tato úprava může být nákladově efektivním způsobem, jak pomoci rodinnému příslušníkovi zůstat ve svém domě déle bez nutnosti nákladné renovace.

Další možností pro ty, kteří mají omezený prostor, je plán domu ve vnitrobloku, který plně využívá výhod úzkého pozemku umístěním obytných prostor kolem centrálního zahradního nádvoří. Tento design může být vynikající volbou pro městský pozemek nebo pozemek s územním omezením, protože umožňuje majitelům domů užívat si umístění svého domova se soukromím a snadným přístupem do ostatních částí domu. Návrh může také dobře fungovat na svažitém pozemku s opěrnými zdmi, které pomáhají stabilizovat pozemek.