Chandelier Bar v hotelu Four Seasons a Private Residences New Orleans

lustrový bar new orleansZářivý nový lobby bar vzdává hold tomu nejlepšímu z koktejlové kultury New Orleans.

Lustrový bar, který se nachází v bývalé věži Světového obchodního centra, je okouzlujícím středobodem nově přepracovaného prostoru. Soustředí se kolem nadsazené osvětlovací instalace se stejnojmenným zakázkovým lustrem vyrobeným z 15 000 krystalů.

Koktejlové menu baru se může pochlubit hvězdnými provedeními klasik z New Orleans, jako je Sazerac, Ramos gin fizz a Hurricane, spolu s několika, které jsou jedinečné pro toto místo (vzpomeňte si na Brandy Crusta). Nápojový ředitel Hadi Ktiri také vytvořil charakteristický nápoj, který musíte vyzkoušet: Chandelier Martini, který je o něco menší, než to zní, a podává se v kupé na míru vyrobeném ze stejného lustru s 15 000 krystaly.

Mezi další pozoruhodné nabídky baru patří špičkové šampaňské a kaviár.

Stylové designové prvky, včetně zakázkových okenic vyrobených z dubu a železa, jsou dokonalým doplňkem nadstandardního osvětlení. Zakázkový lustr se jmenovitou baru nabízí chytře pojatou kombinaci českých křišťálů z České republiky.

Skvělé umění předvádějící místní a mezinárodní umělce musíte vidět, zatímco koktejly a jídlo v baru jsou kývnutím na starý svět New Orleans.

Nejpůsobivějším prvkem lustrového baru je však jeho velkolepá světelná instalace, která kombinuje řadu různých křišťálových a skleněných aranžmá a vytváří iluzi lustru jemným, jemným pohybem.

Toto je místo, kde můžete začít svou noc nebo ji ukončit na vysoké úrovni, s laskavým svolením Four Seasons Hotel a Private Residences New Orleans.

O autorovi: Tento luxusní hotel, založený v roce 1927, je domovem jednoho z nejslavnějších barových programů v oboru. Chandelier Bar, který v roce 2017 získal výše uvedenou cenu Jamese Bearda za vynikající barový program, je okouzlující a musíte vidět – musíte mít na seznamu úkolů, když navštívíte New Orleans.